Zastupnik Lithofin proizvoda u Hrvatskoj
Tel.: 01 2007 570

Anti Rutsch Set – sredstvo protiv klizavosti

393,15 kn

Set se sastoji od tekućine za čišćenje koja odstranjuje uljane i masne nečistoće na keramici i prirodnom kamenu i tekućine koja ohrapavi površinu. Primjenjuje se na glatke površine za sprečavanje skliskosti. Specijalno za greis, glaziranu keramiku i prirodni kamen kao polirani granit.

Opis

Anti Rutsch Set – sredstvo protiv klizavosti
Set se sastoji od tekućine za čišćenje koja odstranjuje uljane i masne nečistoće na keramici i prirodnom kamenu i tekućine koja ohrapavi površinu. Primjenjuje se na glatke površine za sprečavanje skliskosti. Specijalno za greis, glaziranu keramiku i prirodni kamen kao polirani granit.

Primjena:
1. Priprema: površinu očisti sa sredstvom za čišćenje razrijeđenim 1:5 sa vodom, nanositi sa spužvom. Dobro očistiti sa hrapavom stranom spužve. Kod jakih nečistoća sredstvo primijeniti nerazrijeđeno. Čistu površinu dobro isprati sa vodom i osušiti.

2. Izvođenje: Preporuča se napravit probu bi se znalo vrijeme djelovanja. Lithofin Anti Rutsch na čistu i suhu površinu ravnomjerno sa drugom spužvom raspodijeliti (raditi sa rukavicama) Za vrijeme djelovanja tekućinu sa spužvom više puta raspodijeliti, ako je potrebno još dodati tekućine. Ne ostaviti da se osuši, površina mora biti mokra. Provjeriti sa spužvom otpor klizavost. Završiti
sa primjenom kod željene sigurnosti od klizanja.

3. Završetak: malo vode i par kapi Lithofin sredstva za čišćenje raspodijeliti po površini i odmah pokupiti. Dobro oprati sa čistom vodom.

Napomena:
Nerazrijeđeno sredstvo nije za osjetljive površine kao što je polirani vapnenac, mramor, lak, drvo, tepih. Podno grijanje kod primjene isključiti. Jedan set je dostatan za cca. 6m2. Kod granita i drugih prirodnih kamena preporuča se impregnirati s MN-Fleckstopom i njega s MN-Wischpflege. MN Easy-Clean . Držati izvan dohvata djece.
Detaljne tehničke upute proizvoda možete pogledati u word dokumentu: 

Dodatne informacije

Težina 1,00 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Anti Rutsch Set – sredstvo protiv klizavosti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.