Zastupnik Lithofin proizvoda u Hrvatskoj
Tel.: 01 2007 570

KAKO OČISTITI TVRDOKORNU NEČISTOĆU

Kamen je materijal koji uz redovno održavanje može zaista imati dug vijek trajanja. Bez obzira gdje se kamen postavlja, jedna od najbitnijih stavki za upravo dugi vijek trajanja je zaštita ili implegnacija kako kamena tako i keramike. Prije same kupnje kamena ili keramike potrebno se raspitati na koji je način najbolje zaštititi vrste za koje ste se odlučili. Tvrtka Sjaj KAMEN d.o.o. stoga ima raznovrsnu ponudu proizvoda među kojima ćete svakako pronaći nešto za sebe.

Isto tako, kako bi kamene površine dugotrajno izgledale čiste i uredne te jednostavno održavane, potrebno je kamen dubinski zaštititi tj. impregnirati. Dubinska zaštita je postupak kojom dugoročno dubinski zaštićujemo porozne površine građevinskih materijala kao što su: mramor, prirodni-betonski kamen, cotta i opeka odupijanja vode, masnoća i ostalih vrsta nečistoća. Nanošenjem zaštite sa produbljenjem strukture boje kod: paljenog kamena, obojenog mramora, traventina, škriljevca, vapnenca, gnajsa, cotta, pojačava se boja strukture kamena, postiže se dojam mokrog poda.

Ukoliko se u potpunosti ne razumijete u sve proizvode i vrste koje bi najbolje odgovarale upravo Vašem kamenu ili keramici, tu je naše stručno osoblje koje Vam uvijek stoji na raspolaganju jer nam je kupac uvijek na prvom mjestu.

Za profesionalno čišćenje, dugogodišnju zaštitu tj. impregnaciju te kvalitetnu njegu kamenih, keramičkih površina, domova, poslovnih i radnih prostora, fontana, ugostiteljskih i sakralnih objekata, Sjaj KAMEN d.o.o. sa Lithofin paletom profesionalnih proizvoda stoji Vam na raspolaganju putem prodajnih mjesta diljem Hrvatske te poslovnih partnera u  Zagrebu, Vrbovcu, Zadru, Sinju, Splitu, Puli, Bujama i Poreču. Obratite nam se s punim povjerenjem.