Zastupnik Lithofin proizvoda u Hrvatskoj
Tel.: 01 2007 570

GLASTILAN – specijalno sredstvo za pranje podova

101,50 kn

Sredstvo sadrži prirodne vrste sapuna, odstranjuje nečistioću na površinama, tako da se lakše pokupe. Kod pranja površine stvara se tekući film koji kod sušenja stvara komponenete za njegu. Kod redovite primjene, struktura boje je ljepša i prirodnija. Površina ima njegovan izgled i ujedno je otpornija na mrlje. Sredstvo se primjenjuje za prirodne i betonske kamene i keramiku, namjenjeno je za velike uredske površine kao i za domaćinstvo.

Opis

GLASTILAN – specijalno sredstvo za pranje podova
Sredstvo sadrži prirodne vrste sapuna, odstranjuje nečistioću na površinama, tako da se lakše pokupe. Kod pranja površine stvara se tekući film koji kod sušenja stvara komponenete za njegu. Kod redovite primjene, struktura boje je ljepša i prirodnija. Površina ima njegovan izgled i ujedno je otpornija na mrlje. Sredstvo se primjenjuje za prirodne i betonske kamene površine i keramiku, namjenjeno je za velike uredske površine kao i za domaćinstvo.

Primjena:
Dovoljno je štrcnut malu količinu cca. 20ml na 10 litara vode. Ne ispirati sa čistom vodom. Kod prve primjene koristiti duplu dozu.

Napomena:
Čuvati izvan dohvata djece. Cca. 2L/100m2/po mjesecu.
Detaljne tehničke upute proizvoda možete pogledati u word dokumentu: 

Dodatne informacije

Težina 1,00 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GLASTILAN – specijalno sredstvo za pranje podova”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.