Zastupnik Lithofin proizvoda u Hrvatskoj
Tel.: 01 2007 570

GRUNDSCHUTZ-SK – vodoodbojna impregnacija – zaštita 5 litara

139,06 

Sredstvo za impregnaciju granita, mramora, kamenih prirodnih ploča, pjeskovitog kamena, vapnenca, betonskog kamena itd. Za unutarnju i vanjsku primjenu.

Opis

GRUNDSCHUTZ-SK – vodoodbojna impregnacija / zaštita 5 litara
Sredstvo za impregnaciju granita, mramora, kamenih prirodnih ploča, pjeskovitog kamena, vapnenca, betonskog kamena itd. Za unutarnju i vanjsku primjenu. Nanošenjem sredstva reducira se kapilarna sposobnost upijanje vode te ih čini vodoodbojnim tako da voda i u njoj otopljene štetne tvari ne mogu više prodrijeti unutra. Na taj se način smanjuje onečišćenje pročelja kuća i podnih obloga pa ih je lakše održavati. Na površinama se ne stvaraju naslage i nema sjaja. Izgled površina ostaje ne promjenjen. Reducira se upijanje vode, istovremeno se i dalje zadržava propustljivost za vodenu paru.

Podloge: Sav upijajući prirodni kamen, kao npr. pješčenjak, porfir, granit, gnajs, mramor, vapnenac, Solnhofenove ploče, betonski građevni kamen itd.. Upozorenje: Ako se kod hrapavih površina želi dublji ton boje odnosno strukture, boje tada bi se trebao koristiti MN Farbveriefer – sredstvo za promjenu nijanse boje u dublji ton. Za kuhinjske i sanitarne površine preporučamo Lithofin MN Flekstop – sredstvo za zaštitu od svih vrsta masnoća.

Trajanje iznosi ca. 4 – 5 godina u vanjskom prostoru. U unutrašnjem prostoru pri ispravnom održavanju djelotvornost je praktično neograničena. Za redovitu njegu brisanja podova preporučamo Lithofin MN Wischpflege.

Primjena:
Sa čistim kistom ili valjkom na čistu i suhu površinu nanjeti sredstvo i ostaviti da upije. Kod površina koje imaju jaku moć upijanja, proces nakon 30 minuta ponoviti. Polirane površine nakon 10 – 15 minuta sa lanenom krpom ili polirkom ispolirati.

Napomena:
Površine koje ne upijaju npr. glazine pločice, ne mogu se impregnirati (isprobati na nevidljivom mjestu). Raditi samo pri temperaturi podloge od 10 – 25°C i ne
na žarkom suncu. Vrijeme sušenja: cca. 40 minuta (pri sobnoj temperaturi). Kod primjene prostor dobro provjetriti i čuvati izvan dohvata djece.

Detaljne tehničke upute proizvoda možete pogledati u word dokumentu: 

Dodatne informacije

Težina 5,00 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GRUNDSCHUTZ-SK – vodoodbojna impregnacija – zaštita 5 litara”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)