Zastupnik Lithofin proizvoda u Hrvatskoj
Tel.: 01 2007 570

MN ANTIK Wachs – vosak za antički kamen

38,81 

Specijalni proizvod za mramor, prirodni i betonski kamen. MN-Antik-Wachs je čvrsta pasta koja se lako primjenjuje. Stvara na površini sloj od voska koji se nakon sušenja lako polira i površini daje svilenkasti sjaj, a također je površina lakša za održavanje. Površina se može prije voska dodatno zaštititi sa MN-Fleckstopom. Nakon primjene voska antički mramor dobiva jaču strukturu boje i lijep izgled. Nije za polirane i vanjske površine.

Opis

MN ANTIK Wachs – vosak za antički kamen
Specijalni proizvod za mramor, prirodni i betonski kamen. MN-Antik-Wachs je čvrsta pasta koja se lako primjenjuje. Stvara na površini sloj od voska koji se nakon sušenja lako polira i površini daje svilenkasti sjaj, a također je površina lakša za održavanje. Površina se može prije voska dodatno zaštititi sa MN-Fleckstopom. Nakon primjene voska antički mramor dobiva jaču strukturu boje i lijep izgled. Nije za polirane i vanjske površine.

Primjena:
Površina mora bit čista i suha i mora imati moć upijanja. Vosak se može ugrijati u toploj vodi, tako tekući dublje ulazi u pore i daje veće produbljenje boje. Nanosi se tako da se ravnomjerno i tanko utrlja sa krpom. Jako upijajuće i porozne površine eventualno 2x nanositi. Nakon sušenja sa četkom ili krpom ispolirati. Vrijeme sušenja cca. 2 sata prije poliranja potpuno sušenje nakon 12 sati.

Napomena:
Jedna litra dostatna je za cca. 20 m2 kod prve primjene, za održavanje cca. 40m2/ 1 Litra. Čuvati izvan dohvata djece! Održavanje i pranje sa MN-Wischpflege.

Dodatne informacije

Težina 1,00 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MN ANTIK Wachs – vosak za antički kamen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)