Zastupnik Lithofin proizvoda u Hrvatskoj
Tel.: 01 2007 570

OIL-EX – za čišćenje voska i uljanih mrlja

165,00 kn

Sredstvo je gel-pasta koja upija vosak, uljane i masne mrlje. Primjenjuje se za odstranjivanje voska i masnih mrlja na prirodnom i betonskom kamenu, cementnoj podlozi i upijajućim površinama. Idealno za radne površine u kuhinji, garaži te nadgrobnim spomenicima.

Opis

OIL-EX – sredstvo za čišćenje uljanih mrlja
Sredstvo je gel-pasta koja upija uljane, masne mrlje. Primjenjuje se za čišćenje masnih mrlja na prirodnom i betonskom kamenu, cementnoj podlozi i upijajućim površinama. Idealno za radne površine u kuhinji i za garažu.

Primjena:
Sa plastičnom lopaticom (na proizvodu) sredstvo na suhu površinu debljine cca. 2mm nanijeti i malo natiskati. Otprilike 12 sati ostavit da se suši, eventualno prekriti sa folijom da bi se izbjeglo prebrzo sušenje. Nakon potpunog sušenja – vidljivo po tome da pasta skroz pobijeli – nastali prah odstraniti.

Napomena:
Kod tamnog prirodnog kamen nakon primjene mogu ostati tragovi praha koji će s vremenom nestati ili se odstrane sa MN-Grundreinigerom. Ako je potrebno, proces ponoviti. Temperatura primjene od 10°C-25°C. Jedna tuba dostatna za 0,5m2. Držati izvan dohvata djece.
Detaljne tehničke upute proizvoda možete pogledati u word dokumentu: 

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OIL-EX – za čišćenje voska i uljanih mrlja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.